sunnuntai 24. helmikuuta 2008

Villahumalassa

Ompelukerhon kokousta vietettiin jälleen sokerihumalan merkeissä. Tarjolla oli tällä kertaa pähkinöitä, sämpylöitä, tuorejuustoa, suklaakeksejä ja viinimarjapiirakkaa. Illan ehdottomiin kohokohtiin kuului lisäksi Heidin ostamien pääsiäismunien avaaminen. Saimme jokainen pyyhekumit vapaapainijoiden tunnuksilla! Voiko parempaa yllätystä edes olla. Harmi kyllä Tarun vapaapainija osoittautui googletuksen jälkeen sarjamurhaajaksi sekä testosteronin ja vihanhallintapillereiden sekakäyttäjäksi... Täytyy kyllä ihmetellä, mitä kaikkea noista yllätysmunista nykyään löytyy, ennen kerättiin kilppareita ja krokotiileja ja nyt vapaapainijoita.

Kaikelta muulta ohjelmalta (lue: syömiseltä) ehdimme toki myös neuloa. Taru purki kaulaliinansa ja aloitti sukkia pörrölangasta. Heidi seurasi Tarun esimerkkiä, purki piponalkunsa ja aloitti pitsisukkia. Elina aloitti villapaitansa hihoja. Kirsi taisi pohdiskella koko illan, mitä sitä alkaisi neulomaan (myös epämääräisiä laskutoimituksia kuului siltä suunnalta paljon). Tosin luennoilla tehty toppi oli jo valmistunut, siitä varmaan postausta lähiaikoina (?). Minä neuloin edelleen hihaa, ehkä se villatakki tästä jossain vaiheessa jo valmistuu.

Jälkikirjoitus: Heidi ei edelleenkään kertonut syytä lääkärikäyntiinsä.
Jälkikirjoitus 2: Sivusto www.vaestorekisterikeskus.fi on kyllä paljon huvittavampi kuin miltä kuulostaa.

2 kommenttia:

Risuliisa kirjoitti...

löysin sattumalta bloginne ja taidan jäädä vakituiseksi kun on niin herkullista katsottavaa että myös luettavaa! käykää osallistumassa kilpailuun blogissani. www.missmarple.vuodatus.net

Anonyymi kirjoitti...

minkä merkkisistä suklaamunista niitä vapaapainijoita saa?