Tuulihatut voi tehdä vaikkapa tällä ohjeella.
Täytteeseen (ohje äidin päästä):
200 g Viola savulohi-tuorejuustoa
100-200 g kylmäsavulohta (ruodot pois ja pieniksi paloiksi)
2 dl vispikermaa vaahdotettuna
tuoretta tilliä silputtuna
vähän voi laittaa myös suolaa, oman maun mukaan
Kaikki vaan sekaisin ja pursotetaan tuulihattujen sisään. Pitäisi onnistua peukalottomaltakin kokilta ja tästä riittää ehkä n. 40 tuulihattuun. Olen aina luullut että tuulihattujen teko olis jotenkin ylivoimaista ja liian haastavaa, mutta se olikin tosi helppoa. Hieman aikaavievää, mutta helppoa.
Ja nyt Laminaria, jota mun ei pitänyt aluksi tehdä itse, mutta innostuin. Lankana Zitron Trekking Hand Art, väri Brazil. Lanka oli vähän turhan paksua ja lopputulos ei ole yhtä pitsimäinen kuin ohuemmalla langalla, mutta pidän tästä paljon. Kuvauspaikalle sattui myös sorsaseurue. Muutama kuva lisää, ja vähän tekstiä löytyy nettisivuiltani.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti