maanantai 2. maaliskuuta 2009

Aapo Almakan esiintulo (kokous Tuulilla)



Tänään vietettiin kokousta minun luonani. Yläkuvassa on vähän tunnelmia. Huomatkaa lehden päällä patsasteleva ompelukerhon suoraan Perusta saapunut maskottialpakka. Nimi on monitulkintainen, virallisesti Allu Alpakka, mutta Heidin mukaan Aapo Almakka. Kumpaakin saa siis käyttää. Kuten kuvasta näkyy, tarjolla oli värikkäitä karkkeja ja lisäksi tonnikala-perunasalaattia, pesto-tomaatti-pizzapaloja ja mansikka-raparperipiirakkaa.





Sanna oli tänään ekaa kertaa ompelukerhon kokouksessa. Lisäksi meitä oli paikalla minä, Taru, Heidi, Katja, Elina ja Pauliina. Heidi neuloo useimmiten muuttumattoman näköisiä neuleita, tällä(kin) kertaa kalapipoa, joita Elinalla sattuikin olemaan jo valmiina pari kappaletta, aika hauskan näköisiä muuten.





Katja neuloi mukavan väristä violettia kaulahuivia ja alkaa näyttää siltä, että se saattaa jopa valmistua täksi talveksi ;) Itsehän jatkoin jälleen muinoin aloitettua kennokuvioista villatakkia, joista taitaa olla kuvia blogissa jo viime vuoden helmikuun postauksissa... Että oon kyllä paraskin puhuja.

Ei kommentteja: