sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Juhlamekko

Jatkoin siis tenttiin valmistautumista ommellen mekon. Olen jo varmaan puoli vuotta ihaillut mallia (Moda 2/2008) ja nyt vihdoin on tiedossa juhlat, joissa mekkoa voisi käyttää. Onnistuin kerrankin tykästymään kaupan halvimpaan sopivaan kankaaseen (5,90 e/m), ja lopulta kellohelmamekon hinnaksi tuli hurjat 40 e. Halusin jotain piristystä yksiväriseen siniseen ja palalaarista löytyi aivan ihanaa samettikuvioista organzaa, jota on helman rimpsussa (5,6 metriä kangasta rypytettynä kahdelle metrille) sekä vyössä. Nyt jäin enää miettimään, tuliko tästä liian prinsessamainen ja leveä kyseisiin juhliin... :) Pahoittelen, ettei malli ehtinyt pestä hiuksiaan ennen kuvaustilannetta.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi juma! onpa hieno!

Elina kirjoitti...

Ja kertokaa nyt mulle, onko tämä sopiva juhliin, joissa pukukoodina on iltapuku? Eli siis ulottuuko tarpeeksi polven alapuolelle?

Tuuli kirjoitti...

Ihana! Pitäisköhän sitä itekin alkaa ompelemaan kun en kuitenkaan aio enää neuloa sen tyhmän grungepipon jälkeen... En tiiä tosta pukukoodista kun en oo koskaan ollut iltapukujuhlista.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno asu ja erinomaista valokuvausta!

Elina kirjoitti...

Hmmm.. taisi olla valokuvaajan oma mielipide...

Anonyymi kirjoitti...

Hieno on! :)
Ja nopeesti tuli valmiiksi, ehdit vielä lukeakkin...
Ei sun polvia ainakaan näy, joten eiköhän se käy.

Kirsi kirjoitti...

Ompa se nätti :)

Anonyymi kirjoitti...

Vau Elina, tosi hieno mekko! Joo, käsityöharrastus on selvästi perinnöllinen ja sukuvika, sanoo Saksan täti, joka eilen pyöräytti mekon synttärilahjaksi

Katja kirjoitti...

Hei, oliko mekko helppo ommella? :) Onko se mielestäsi suht muhkean oloinen? Teitkö ylimääräisen alushameen vai kaikki ihan ohjeen mukaan? Itse olisin tekemässä mekkoa ylioppilasjuhliini, ja haluaisin siitä aika muhkean =) En mitään ylimuhkeaa mutta että ihan hyin pysyisi helma ilmassa eikä olisi ihonmyötäinen. Voitko vastata blogiini? :) kiitos!

Katja kirjoitti...

Hei, kiitos! :) Itse haluan juuri leveähelmaisen ja kiva kuulla että se on sellainen. Hyvä että se alareunan organza kohottaa jo kivasti, Itsekin muuten päädyin turkoosiin! Laitoin kuvia kankaasta blogiini.

Katja kirjoitti...

http://elamansuuretjapienetilot.blogspot.com/2010/05/valmis-mekko.html

Hei, sain juuri mekkoni valmiiksi ja siitä tuli tuollainen! :)