lauantai 28. kesäkuuta 2008

Mansikkakakkua parvekkeella

Keskiviikkona vietettiin ompelukerhon kokousta Tuulin luona. Samalla testattiin Tuulin uusi hieno lasitettu parveke, joka osoittautui oikein hyväksi neulomispaikaksi. Tosin sitten piti siirtyä sisälle, jotta Emppu pääsi näkemään telkkarista englannin kuninkaallisista kertovan dokumentin. Kokouksessa herkuteltiin mansikkakakulla ja viinillä.






Emppu ja Elina neuloivat edelleen SPR:n kampanjaan pipoja ja sukkia. Taru jatkoi valkoisen boleron tekemistä ja Kirsi teki vaaleanvihreää toppia tietenkin mustasta langasta. Minä jatkoin naisen sinistä toppia tietenkin punaisesta langasta ->



Uusin Moda-lehti oli myös kovassa luvussa. Ihastuimme kaikki samaan kukalliseen kietaisumekkoon (ei kuvassa) ja harkitsimme samanlaisten mekkojen ompelemista ompelukerhoasuksi.

5 kommenttia:

Meri, Helsinki kirjoitti...

Vautsivau mitkä puuhat! :-) Kuulostaa ja näyttää idyllisen ihanalta. Maistuiko paperimansikka?

Anonyymi kirjoitti...

Ojoi!! vitsi kuulostaa mukavalta, oon tulossa kuun vaihteessa etelään, olisiko mahdollisuutta järjestää kerhoa silloin??

Anonyymi kirjoitti...

eiku siis heinäkuun puolivälissä

Anonyymi kirjoitti...

Yhtenäiset ompelukerhoasut kuulostavat hauskoilta. :D Tuulin mansikkakakkua ehdinkin jo kuolata Ihanissa tomaateissa.

Tuuli kirjoitti...

Ylimuuli: Nams, paperimansikka maistui mainiolta!

Heidi: Juu, sovitaan Facebookissa :)

Nna: Joo, mietittiin et näyttäis hauskalta jos meillä ois kaikilla eriväriset mut muuten samanlaiset mekot ja neulottaisiin rivissä :D